Återförsäljare

Slagugglan

Slagugglan
Tegelmästarvägen 3
821 43 Bollnäs

Telefon: 0278-73 91 50
https://slagugglan.se/

Välkommen till Slagugglan.se – din pålitliga källa för hundutrustning, jaktutrustning, fiskeutrustning, friluftsprodukter och kända klädesmärken såsom Remsle of sweden mm.

Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter som är skapade för att möta dina behov och önskemål, oavsett om du är en hängiven jägare, fiskeentusiast eller bara älskar att utforska naturen.
Vi är här för att underlätta ditt liv genom att erbjuda praktiska lösningar som vår egen produkt – Slagugglans hundlucka. Våra egentillverkade hundluckor som vi kallar för Slagugglans hundlucka. Den har blivit populära bland olika användargrupper, allt ifrån jägare, hundägare, försvarets tjänstehundar, hundpensionat och Statens lantbruksuniversitet (SLU). Dessa hundluckor är skapade med fokus på funktionalitet och hållbarhet, och de är ett utmärkt tillskott för din fyrbenta vän.

Följ oss på Facebook och Instagram under namnet “slagugglan.se” för att hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter, hundutrustning,  olika varumärken inom kläder och jaktredskap, samt olika erbjudanden.
Besök gärna vår butik i Bollnäs, Hälsingland, där vårt vänliga och kunniga team står redo att hjälpa dig.
Med öppettider från måndag till fredag kl. 10-18 och lördagar kl. 10.00-14.00 är det enkelt att komma förbi och utforska vårt utbud av kläder, jaktredskap, friluftsutrustning och Båtar. Du hittar oss på Tegelmästarvägen 3 i Bollnäs Norr, redo att erbjuda dig praktiska lösningar för dina äventyr.

Vi erbjuder också kurser för hundägare som vill förstå sina hundars behov bättre. Våra kurser är anpassade för att vara praktiska och hjälpsamma, och vårt mål är att stärka bandet mellan dig och din hund.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via mejl på info@slagugglan eller genom att ringa 0278-73 91 50. Slagugglan är din pålitliga partner för dina behov av hundutrustning, jaktredskap, fiskeutrustning, kläder och friluftsprodukter. Vi ser fram emot att hjälpa dig med praktiska lösningar för dina äventyr.

Välkommen in till Team Slagugglan i Bollnäs!