Kundtjänst

FAQ

Innan du skickar ett meddelande till oss, titta gärna om du hittar svaret på din fråga nedan, där vi listat de vanligaste frågorna och svaren.

Läs vår storleksguide på respektive produktsida.

Läs om detta på respektive produktsida under fliken teknisk data.

När du beställer skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du har angett. Om du inte har fått något e-postmeddelande har beställningen inte behandlats eller också har du angett en felaktig e-postadress. Kontrollera även så att inte beställningsbekräftelsen har råkat hamna i din inkorg för skräppost.

Beställningar som skickas inom Sverige tar mellan en och tre arbetsdagar.
Beställningar till övriga länder tar mellan tre till sju arbetsdagar.
Observera att om en vara är restnoterad tar leveransen längre. Men i sådant fall står det angivet på produkten i vår webbshop.

Du kan välja mellan leverans till ett serviceställe eller hemleverans.
Mer leveransinformation finns här.

Kontakta kundtjänst via e-post på info@remsle.com så hjälper vi dig med detta, så länge beställningen ännu inte har levererats. Om beställningen redan har levererats måste du göra en retur.

När vi skickar ut dina beställda produkter från vårt lager skickar vi ett e-postmeddelande till den adress du angav i beställningen för att meddela dig om att beställningen är på väg.
Du kan också logga in på ”Mitt konto” och hitta information om status för pågående beställningar samt beställningshistorik.
När beställningen har skickats från Remsles lager kan du också använda det spårningsnummer som Remsle skickar till dig via e-post för att spåra ditt paket via PostNord.se

Om något är fel med din beställning eller om en produkt är defekt bör du omedelbart kontakta oss via e-post på info@remsle.com så hjälper vi dig.

I dagsläget finns våra produkter på vårt lager i Sollefteå och de säljs endast via vår webbshop. Det går således inte att besöka oss.

Däremot finns en rad återförsäljare runt om i Sverige som säljer våra kläder. Titta i menyn Återförsäljare för att se mer.

Nej, men vid köp över 1000 kr erbjuder Remsle of Sweden fri frakt/returfrakt i samband med byten och retur.

Tyvärr går det inte att ändra storlek eller färg på produkter i din beställning när du slutfört din beställning, utan då är varan på väg till dig. Kontakta oss så snart som möjligt via e-post på info@remsle.com så hjälper vi dig.

Ja, under förutsättning att byter till samma produkt. Kontakta oss på info@remsle.com så hjälper vid dig.

Det tar cirka 14 arbetsdagar från det att du skickat in varorna innan du får pengarna återbetalade till ditt kort/bankkonto. Om det uppstår problem kontaktar du Klarna.

Klicka på ”Mitt konto” och registrera dig.

Klicka på ”Mitt konto”, sedan klicka på ”Glömt lösenord?”
Ange din e-postadress och klicka på “Återställ”.

Klicka på fliken “Kundtjänst”.

Om du inte hittar svaret på din fråga ovan går det bra att kontakta oss direkt. För snabbast service, använd formuläret.

Om du inte hittar svaren på dina frågor eller har möjlighet att skicka din fråga via vårt formulär, går det bra att mejla oss på info@remsle.com.

För frågor gällande media, marknadsföring, sponsring och samarbeten, kontakta vår marknadsansvarige på marknad@remsle.com.