Köpvillkor

Försäljningsvillkor

Remsle of Sweden AB (organisationsnummer 559276-8864) följer bestämmelserna enligt Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59), Konsumentköplagen (SFS 1990:932) och Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) för alla köp genom www.remsle.com.

E-handeln kan inte ingå avtal med minderåriga utan deras förälders godkännande. Ett bindande köpeavtal kan endast ingås med personer över 18 år.

Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta. Remsle of Sweden AB reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på hemsidan, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktig information angående om en vara finns i lager. Remsle of Sweden AB har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Priser anges inklusive moms.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter i vår Integritetspolicy.

När vi har fått din beställning, kommer du att få en orderbekräftelse från oss via e-post, under förutsättning att du har angett en giltig e-postadress när du beställer. Vi rekommenderar att du kontrollerar att orderbekräftelsen stämmer med beställningen när det gäller kvantitet, artikeltyp, pris etc.

Frakt & Leverans

Allmänt

Vi skickar alla försändelser med Postnord som levererar till det utlämningsställe som du har valt. Du får ett leveransbekräftelsemail när din order skickas och om du har angivit ditt telefonnummer vid beställning, får du ett SMS vid ankomst. 

Fakturaavgift

Fakturaavgiften är 0 kr. 

Fraktkostnad

Alltid fri frakt på alla order över 1000 kr med leveransalternativ PostNord MyPack Collect.

Frakt tillkommer om 79 kr på order under 1000 kr med leveransalternativ PostNord MyPack Collect.

Frakt tillkommer om 29 kr på order över 1000 kr med leveransalternativ PostNord MyPack Home

Frakt tillkommer om 99 kr på order under 1000 kr med leveransalternativ PostNord MyPack Home

Leveranstid

Normal leverans är 1-3 arbetsdagar inom Sverige.

Under rådande pandemi reserverar Remsle of Sweden sig för något eventuellt längre leveranstider än vanligt.

Ej uthämtade paket

Paketet ligger kvar 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig 300 kr för ej uthämtade paket som täcker våra kostnader för hantering, frakt m.m.

Ångerrätt, retur & byte

Ångerrätt och byte

Den lagstadgade ångerrätten är på 14 dagar men vi erbjuder alltid dig som kund 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 30 dagar från det att du har tagit emot den beställda varan.

Vid retur eller byte, vänligen kontakta oss på info@remsle.com så översänder vi en returfraktsedel. Lämna sedan in försändelsen till ditt närmaste PostNordombud. Vi bjuder vi på returfrakten. 

Om en returnerad vara har använts i större utsträckning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion, har Remsle of Sweden AB rätt att göra ett avdrag för värdeminskningen på varan som kan uppgå till varans fullständiga pris.

Returpaket skickas till: Remsle of Sweden AB, Hågesta 23, 88134, Sollefteå. 

Återbetalning

Returnerar du hela ordern återbetalas de avgifter du betalt i samband med köpet, d.v.s hela fakturans/följesedelns värde. Om du har valt att betala med kort eller direktbank kommer pengarna att återbetalas till samma kort/konto som du gjorde din betalning med.
Har du betalat mot faktura/konto återför vi pengarna till ditt konto.

Det tar normalt högst 14 dagar från att vi mottagit din retur tills du erhåller återbetalning.

Reklamation

Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera dina varor i upp till tre år efter köpet, dock inom skälig tid, minst två månader från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt. 

Vi betalar returfrakten vid reklamation eller felexpediering under förutsättning att du använder vår returfraktsedel som vi skickar på begäran. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämdens beslut.
Transportskada ska anmälas inom skälig tid. Om du upptäcker att godset är transportskadat vid mottagandet bör detta anges på fraktsedeln redan när du kvitterar ut försändelsen.

Vid eventuell reklamation kontakta kundservice
E-post: info@remsle.com

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på “Slutför köp” godkänner du våra Villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. 

Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort.  Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice.

Klarna erbjuder följande betalsätt:

1. Faktura

2. Delbetalning

3. Kortbetalning

4. Direktbetalning